4 tipp a kerti party megfűszerezésére

4 tipp a kerti party megfűszerezésére

Kétségtelenül itt a nyár, és – bár a hírekben mostanában főként a riasztóan közelítő hőhullámokról vagy a magas UV-értékekről hallunk – számos kellemes dolgot hoz magával. Egy kerti party például egyszerre gasztronómiai és közösségi élmény. Nincs is jobb annál, mint finomakat enni hangulatos környezetben, baráti társaságban. Ebben a cikkben 4 tippet adunk, hogy a sütögetésre…

Pác és fűszerkeverék. A sütögetés lelke

Pác és fűszerkeverék. A sütögetés lelke

A kedvenc nyári emlékek között valószínűleg mindenki őriz egy (vagy több) faszéntől illatozó, közös sütögetéssel töltött alkalmat. Mivel már javában benne járunk a grillszezonban, néhány fűszerkeverék és pác ötletét ajánljuk, hogy a húsok és zöldségek még finomabbra süljenek. Amit a pácolásról tudni kell Az aromás fűszerekkel telített pácok készítésének módja és jellege végtelen számú, csakúgy,…

A füstölt paprika és a grillszezon

A füstölt paprika és a grillszezon

Legutóbb a harissa, a pikáns fűszerpaszta ötletével igyekeztünk inspirációt adni a mindennapi konyhai feladatokhoz. Ezúttal egy hozzávalót mutatunk be, ami kevésbé csípős, de nem kevésbé egzotikus. Mivel a küszöbön áll a grillszezon, tervezzük meg már most a spanyol füstölt paprikával készült ínycsiklandozó pácokat! Paprika- és füstölt paprikatörténet Ahogy a paprika, úgy a füstölt paprika európai…